Välkommen att skriva under vår namninsamling - för dig som bor i Sverige

Regeringen har dragit mattan under fötterna på alla de hemundervisade barnen i Sverige, i och med att lagförslaget till ny Skollag med knapp majoritet röstades igenom i Riksdagen den 22 juni 2010.

Vi blir inte stillasittande när våra barn tvingas (!) till skolan, efter så många år i det de älskar: Att lära sig i egen takt, i trygg miljö, och att utvecklas naturligt och utan sociala begränsningar. Vi kämpar vidare!

Ett lagligt och mycket framgångsrikt alternativ till offentlig utbildning är nu raderat, helt utan grund eller efterforskningar! Rohus var remissinstans, och vi skrev ett digert remissvar - för helt döva öron!

Av denna anledning ber vi Dig vara med och stödja vårt arbete - skriv under namn-insamlingen! Vi har redan använt den i vårt remissvar, och kommer att använda den i många andra sammanhang framgent. Donationer är också välkomna.

Rohus är politiskt och religiöst obunden.

Observera att Du behöver bekräfta underskriften i ett mail som Du får direkt efter underskrift. Mailet innehåller en länk att klicka på. Först när Du klickat på den, räknas Ditt namn.

 
SKRIV UNDER NAMNINSAMLINGEN
"Jag stöder Rohus syfte, att bevara rätten till hemundervisning i Sverige!"
Antal verifierade underskrifter nu: 1698
Förnamn:
Efternamn:
Epost:
Använd en fungerande epostadress. Bekräftelse via epost behövs innan Din signatur räknas. Kontrollera att Ditt namn är verifierat efteråt. Kontrollera gärna även listan på overifierade underskrifter.